Smartmile

Disclaimer

Smartmile Nederland B.V.
Proostwetering 41, 3543 AC Utrecht, Netherlands

Phone: +31 (0) 30 420 0420

E-mail: klantenservice@smartmile.eu

Bestuurders
Steffen Luippold · Aku Happo · Frank van Os
Business ID: 66127769
VAT: NL856406247B01

Geschillenbeslechting
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt onze e-mail in de juridische kennisgeving. We nemen niet deel aan online geschillenbeslechting bij arbitragecommissies voor consumenten.

Betrouwbaarheid van inhoud
Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Als dienstverlener zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud of het toezicht op de inhoud op onze website die door een derde partij wordt geproduceerd. We hebben echter de wettelijke verplichting om illegale inhoud te verwijderen wanneer deze zich voordoet.

Betrouwbaarheid van links
De Smartmile website bevat links naar andere websites waar Smartmile geen controle over heeft. Smartmile is niet verantwoordelijk voor de inhoud of functionaliteit van dergelijke websites. De legitimiteit van de site is geverifieerd bij het koppelen van pagina’s en illegale inhoud is niet opgemerkt. We zullen illegale links verwijderen wanneer we ze opmerken.

Auteursrechten
Deze website en al het materiaal daarin is eigendom van Smartmile evenals auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. De namen, afbeeldingen en logo’s van Smartmile of haar gelieerde ondernemingen en de producten en diensten die worden aangeboden door Smartmile en haar dochterondernemingen zijn handelsmerken en handelsnamen die worden beschermd door nationale en internationale wetgeving. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Smartmile. Het kopiëren, afdrukken en gebruiken van extracten voor persoonlijk gebruik is toegestaan, zolang u de intellectuele eigendomsinformatie en markeringen intact houdt.