Smartmile

Wat als jouw pakket in een boom zou kunnen veranderen?

Stel je voor dat je superkrachten hebt waarmee je, als je online bestelt, een bos kunt laten groeien…
… en waardoor bomen planten ineens net zo eenvoudig is als het openen van een deurtje.
Grijp jij die kans of laat je hem door je vingers glippen?

Van 27 november t/m 4 december 2020 hebben we voor ieder pakket dat je ophaalde, retourneerde of verstuurde via onze Nederlandse pakketautomaten een boom gedoneerd aan Eden Reforestation Projects.
Nu hebben we van alle Nederlandse pakketautomaten
één vast compartiment toegewijd aan herbebossing. De bomen worden geplant in  Madagaskar, Mozambique of Kenia.

Bestel online
27 Nov - 4 Dec

Selecteer DHL
als pakketvervoerder

Ophalen of versturen via een Smartmile locatie

#OpenDoors voor een betere wereld!

Met ieder pakket de wereld een stukje verbeteren

Ieder Nederlands pakketautomaat bevat een deurtje die is toegewijd aan herbebossing. Je vindt de automaten in de Lidl locaties; Enschede, Huizen, Oud-Beijerland, Veenendaal, Apeldoorn, Deventer, Amsterdam, Amersfoort, Woerden, Eindhoven and Rotterdam. Bekijk de voortgang tot nu toe!

0
Pakketten opgehaald
0
Pakketten geretourneerd
0
Pakketten verzonden
0
Bomen geplant

Het #OpenDoors Initiatief

Onze toewijding aan duurzaamheid is blijvend en daarom zal ons #OpenDoors initiatief worden voortgezet. Vanaf 4 december vind je op een aantal deurtjes van onze Nederlandse pakketautomaten een uniek ontworpen Smartmile #OpenDoors sticker. Voor elk pakket dat je ophaalt, retourneert of verstuurt via een Smartmile locatie in Nederland bestaat de kans dat één van deze deuren opengaat. Als dat het geval is, beloven we een boom te doneren aan Eden Reforestation Projects. Het #OpenDoors initiatief geeft onze klanten de superkracht om een fantastische wereld te bouwen!

Smartmile's stappenplan naar een duurzamere wereld

Ons team van unicorns heeft een stappenplan  voor duurzaamheid ontworpen die we bij de groei van ons bedrijf kunnen blijven volgen. Green Friday is daar een onderdeel van. Dit plan omvat alles, van de koffiemokken die we gebruiken tot de partners waarmee we samenwerken. Duurzaam zijn betekent uiteindelijk elke dag bewuste keuzes maken en ons volledig bewust zijn van de gevolgen van onze acties voor het milieu.

Pakketbezorging transformeren is wat we doen en duurzaamheid integreren in elke stap is wie we zijn. Ben jij hetzelfde? Ga mee op onze reis!

Pakketbezorging transformeren

Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoeveel verschillende koeriers dagelijks in je straat verschijnen en wat voor gevolgen dit voor het milieu heeft? Of ken je dat moment dat je gefrustreerd thuis “vast” zit te wachten tot die verschillende koeriers je pakketjes eindelijk bezorgen?

Geloof je dat de huidige bezorgmethoden efficiënt en duurzaam zijn? Zo niet, wordt het dan niet tijd om hier verandering in te brengen?